Distributeur van

Slipfree


Slipfree verhoogt het wrijvingscoŽfficiŽnt van vloeren en beschermt zo tegen uitglijden indien de vloer nat of vochtig is. Slipfree onderscheidt zich van de meeste andere antislipproducten doordat er visueel geen verschil is tussen bewerkte en onbewerkte vloeren. Een behandeling met Slipfree biedt afhankelijk van de gebruiksintensiteit van de vloer 2 tot 5 jaar bescherming bij een investering van slechts Ä 4,50 per m≤ (inclusief btw en verzendkosten).

American Slipmeter


In tegenstelling tot in veel andere landen kennen wij in Nederland geen wettelijke bepalingen over de slipwerendheid van vloeren. Dat is minder gunstig dan het lijkt. Wij kennen namelijk wel zorgplicht. Het is daarom belangrijk de slipwerendheid van vloeren te weten om te kunnen beoordelen of behandeling met een slipwerend product vanuit een oogpunt van veiligheid en preventie wenselijk is. Met de nieuwe digitale American Slipmeter is zoín meting eenvoudig en zeer nauwkeurig.
----------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------
Slipfree en American Slipmeter worden gedistribueerd door RvN Beheer BV
Contact: Pioen 23, 2211 MK Noordwijkerhout, KvK Rijnland 28103327, info@slipfree.nl